2022-01-20 14:14:27• hírek • Bede Emőke

Figyelem: a prefektúra költözése miatt szünetel az ügyfélfogadás

Január 25. és 28. között szünetel a Szatmár megyei közszolgálatok tevékenysége – beleértve az Apostille-tanúsítványok kiállítását is –, illetve maga a prefektúra is felfüggeszti aktuális tevékenységeit – tájékoztat Altfatter Tamás kormánymegbízott.

Ennek okán mindazon személyek előjegyzését, akik a következő napokra tervezték a gépjárműbeírást, a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti vagy gyakorlati vizsgára szóló időpontfoglalást, a vezetői engedély megújítását vagy szerettek volna útlevelet igényelni, a későbbiekben ismét beütemezik.


Január 21-én, azaz pénteken, az ügyfélfogadás végeztével megkezdődik a prefektúra és a hivatalnak alárendelt közszolgálatok átköltöztetése az új, Eötvös (Al. I. Cuza) utcai székhelyre. A prefektusi hivatal iktatóirodája (regisztratúra) azonban ez idő alatt is dolgozik, viszont a kormánymegbízott arra kéri a polgárokat, hogy csak olyan ügyekben forduljanak most hozzájuk, mely nem tűr halasztást. Amennyiben mégis sürgős ügyintézésre van szüksége valakinek, azt a contact@prefecturasatumare.ro e-mail címen vagy a 0261715683-as fax számon kérheti.


A tájékoztatásban emlékeztetnek arra is, hogy amennyiben valakinek bármilyen sürgető oknál fogva útlevélre van szüksége, akkor kérelmezheti azt az ország bármely útlevélosztályán.


A prefektusi hivatal minden érintettől elnézést kér az okozott kellemetlenségek miatt, illetve biztosítanak arról is, hogy a lehető legrövidebb időn belül igyekeznek mindent visszaállítani a normál kerékvágásba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: